KARAMAN / MERKEZ - Mareşal Mustafa Kemal İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIĞI PROGRAM VE VELİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMI İLE ÇOSKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

Mrt

İlimizde ilkokullar arası düzenlenen  İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasına okulumuz 4/B sınıfından Hatice KENAN isimli öğrencimiz katılmıştır. Başta 4/B sınıf Öğretmenimiz Ufuk KAFADAR  olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İLİMİZDE ANASINIFI  DÜZEYİNDE YAPILAN MASAL ANLATMA YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİL EDEN ÖĞRENCİMİZ.

Şbt

Okulumuz 1/C şubesi öğrencileri velilerin katılımı ile okuma bayramını kutladılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı program ile velilerimizin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.