KARAMAN / MERKEZ - Mareşal Mustafa Kemal İlkokulu

Mareşal Mustafa Kemal İlkokulu

Şeyh Edebali Mahallesi 1670.Sokak No7
Vizyon
Dinamik bir eğitim kadrosu ile çağın eğitim teknolojilerini kullanarak takım ruhu bilinciyle çalışıp,Atatürk İlke ve inkilaplarına bağlı Yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu,çeveresine ve kendine saygılı ,dürüst, ideealist,akılcı ,bilime önem veren,bilgiye ulaşmayı bilen,hedefleri olan,çağdaş gençler yetiştirmektir
Misyon
Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda öğrencileri: 1- Atatürk İlke Ve İnkılaplarına bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren ; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmek; 2-Beden, zihin, ahlak ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş kişiler olarak yetiştirmek; 3-İlgi, istibdat ve kabiliyetlerini geliştirerek birlikte iş yapma alışkanlığı kazandırmak.
Öğretim Şekli :NormalÖğretim
KARAYOLU